fredag 27 december 2013

Kvällen

SOS en sällskapsresa på teve. Jag erkänner mig lättroad och skrattar stundtals högt, än om ettan och tvåan egentligen är betydligt bättre.

Någon annan är mycket mycket nöjd över den julklapp som var i det stora paketet från mattemor och mattefar. Julklappen som, efter tjugondedag knut, kommer att matcha gardinerna finfint.

6 kommentarer:

 1. Härligt att den blev så omtyckt. Blir riktigt trött när jag ser den sovande hunden. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ser såååå skönt ut! Och han är verkligen supernöjd över att ha en egen säng i vardagsrummet.

   Radera
 2. Mysigt med en egen bädd. Vi har också en till Roxy i vardagsrummet och en på övervåningen bredvid vår säng.....hon gillar båda. Men i ärlighetens namn är nog favoritplatserna i soffan mellan oss och i fotändan i vår säng. Ja så det kan bli. ;-)

  Lisbeth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Cosmos har ju inte fått vara i soffa och säng. Och de gånger jag har "smugglat" upp honom har han mest sett lidande ut och gått ner så fort han fått chansen ;) Däremot har han egen säng i sovrummet, köket och vardagsrummet och egen fåtölj uppe...

   Radera
 3. Så fina färger han har! det där lite bruna som skymtar är så fint.

  Jag såg bara slutet av SOS igår. Borde väl ha sett hela med tanke på den båtmänniska jag blivit... Fast vi seglar ju inte. Håller med om att ettan och tvåan är bättre! Mer klockrent.

  Gokväller!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, han är tan-tecknad, men har inte de typiska bruna fläckarna ovanför ögonen.
   Vi har förstås sett alla sällskapsresanfilmer, men det var ett tag sedan nu.

   Radera