lördag 28 december 2013

En riktig äkta ledighetsdag

Det är liksom på inget sätt ansträngande, de här lediga dagarna.
Alldeles särskilt inte när den där gästen vi har ställer sig och lagar paella á la Ola. Ja eller för att vara rättvis är det farmors recept som lillebror lagar ur minnet. Det blir med en personlig touch. Men mycket mycket gott!
Efter maten inviger de båda herrarna husets bastu, alltmedan jag ligger i soffan och läser "En man som heter Ove", sådär lite efter resten av landets befolkning.

Därefter går de båda upp och fixar med kablarna i vindsförråden, så att vi numera har tevekanaler även på undervåningen.
Ja och Cosmos, han är nöjd efter att ha vallat runt sin husse i de intilliggande elljusspåren.
Nu ska vi alla titta på film.
Som ni hör, är det riktigt tuffa tider här i huset vid ekarna.

2 kommentarer:

 1. Här har vi haft en magsjuk hund i natt.
  Harry kom upp vid fyra och väckte pv, som trodde det var längtan efter löptikarna Elsa och Alice som gjorde sig påmind .., men aj, aj, aj .., så eländigt det var! I panik hade han (harry) satt sig i tvättstugan på mattan och gjort sina behov och sen på badrumsmattan i badrummet. Stackars krake! Nu tycks han pigg och kry och är ute med husse.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stackars Harry, vad skönt att han mår bättre! När Cosmos var magsjuk senast hände det en olycka på makens fula gula men äkta gamla matta, och jag trodde att nu äntligen skulle vi bli av med den. Men nänä, det finns ju något som heter kemtvätt :)

   Radera