torsdag 26 december 2013

Annandagen

Någon här har idag mått mindre bra -vandrat mellan toalett och gästrum på ovanvåningen alltmedan dagens gäster huserade på undervåningen. Samma någon har framåt seneftermiddagen piggat på sig såpass att hon har tillagat lax i ugn och nu ska åka och handla.

Någon annan har, efter det att gästerna givit sig av, tagit ett beslut om att julklappspengarna, de där dollarna som satt på en burk körsbär, oavkortat ska gå till en ny teve så att vi numera har en på varje våning. Samma någon håller just nu för fullt på att installera apparaten iförd en... pannlampa (?).

En kattdam har vid okänt tillfälle mått mindre bra och lämnat en rest på vardagsrumsmattan, men skäms inte alls för det. Och Cosmoshunden, ja han gladde oss alla med att i morse uppvisa en temperatur på exakt 38,3 grader vilket är precis hans alldeles normala.

Precis exakt. Annandag jul. 2013.

5 kommentarer:

 1. Men stackare! Har du klarat hela hösten på förskolan och så blir du sjuk på jul! Och nu har min telefon gjort diverse uppdateringar som den själv arrangerade så nu funkar detta 👍👍

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej kära nån, jag har då rakt inte klarat hela hösten på förskolan. Överhuvudtaget är det fröknarna som har drabbats långt värre än barnen den här hösten (=reducerad personalstyrka+full barngrupp ;))

   Radera
  2. Du har verkat så frisk här på bloggen iaf ;)

   Radera
 2. Skönt att du och hunden piggat på er!
  Pannlampa är ett måste enl. maken här hemma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den är visst väldigt användbar. Den har idag både används vid teveinstallationen och vid skurande av vardagsrumsmattan. Den som tror att här eventuellt skulle behövas fler lampor tror alldeles rätt.

   Radera