söndag 10 november 2013

Lugn söndag

Idag har vi verkligen tagit det lite lugnare. Efter allt trädgårdsfix och tätande och tapetserande och målande tyckte vi att vi var värda det. Lite plock på makens kontor där det fortfarande står en del flyttkartonger. Långpromenad med Cosmos.
Och så har jag beställt gardiner till fönstret längst till höger på bilden.
Exakt tre veckor kvar till första advent.
43 dagar kvar till julafton. Det ser ut som om jag kan få en riktig ledighet. Sammanhängande. Det skulle vara underbart!

6 kommentarer:

 1. Fin mathörna! Härligt med fönster runt om. Jag börjar förstå utan tvekan att ni föll för det huset.

  SvaraRadera
 2. Så fint det blev! Bord och stolar är visst släkt med vår matmöbel, ser jag....

  SvaraRadera
 3. Ja, jag säger samma sak ...härligt med så många fönster! Det måste bli ljust och fint.

  SvaraRadera
 4. Turtlan; Ja, jag är rätt förtjust i det här rummet. Det blev ju ännu ljusare när det bruna försvann :)

  Bloggblad; Jag har aldrig tidigare haft den här formen av matrum. Nu känns det nästan som om vi skulle kunna delta i halv åtta hos mig ;)

  Elisabet; Ja, det är ganska ljust. Dock inte riktigt så ljust som man kan tro eftersom det är ett extra tak som går ut över fönstren med lamporna i. På (lång) sikt kommer där förmodligen bli en uteplats. Kanske :)

  SvaraRadera
 5. Vad fint ni har fått det! Hur går det....har ni möbler till alla rum nu eller? Man behöver ju faktiskt inte skaffa allt på en gång. Ibland är det bra att tänka efter och fundera på vad man vill ha.

  Lisbeth

  SvaraRadera
 6. Lisbeth; Oh nej, vi har långt ifrån möbler i alla rum. I de flesta rum har vi ett hum om hur vi vill ha det, men det får bli lite en sak i taget. Mest på jakt är jag efter en oklädd gungstol -men efter att ha ringt på otaliga annonser på blocket har jag insett att det är fler här i länet som är ute efter just sådana :)

  SvaraRadera