tisdag 8 oktober 2013

Finn ett fel...

Jag blev minst sagt ganska förvånad när jag kom in. Det kan varken vara varmt eller bekvämt... Knasdam.

8 kommentarer:

 1. Ajajaj. Jag är livrädd att nån katt ska slippa in i nån bod eller garaget nu när jag är på landet och bli skyldig till att nån stackare blir inlåst en längre tid.
  Jag skulle gissa att din katt skulle hoppa ut om du började slänga in smutstvätt, men bäst att kolla en extra gång i fortsättningen:)

  SvaraRadera
 2. Karin; Ja, absolut! Nu tror jag i och för sig att det skulle bli vilda protester om vi började slänga tvätt på henne och dessutom är trumman så liten att hon syns väldigt väl... Men det är klart att man måste vara uppmärksam.

  SvaraRadera
 3. Hihi, så sött!!! Hon ser verkligen ut att trivas där, sitter så fint!

  SvaraRadera
 4. Jag har bekanta i sydvästra England som har tvättmaskinen i köket. Bland smutstvätten hade en av katterna krupit in och lagt sig .., och sen sattes maskinen igång - och ingen såg katten -. Vilken FASA.
  Katten dog.

  SvaraRadera
 5. Min Gustav, han höll på att åka med i torktumlaren då han gick på förskolan... Enligt honom ett mycket bra gömställe, där man fick vila och vara ifred!

  SvaraRadera
 6. Så gör vår ena kattmadam också. Samma katt som gärna gömmer sig i papperskassar eller kartonger, så det är något visst med trånga utrymmen.

  SvaraRadera
 7. Kattalena; Ja, hon var rätt nöjd därinne :)

  Elisabet; Fy så hemskt! Men det är ju sådant man alltid blivit varnad för...både med djur och barn.

  Kattis; Haha, ja men det var väl på sätt och vis ganska smart.

  Lena; Hi, ja men precis så är Chipper också. Så fort vi ställer ner en kartong eller papperskasse är hon där :)

  SvaraRadera
 8. Så där gör mina småkatter också. Man blir ju rädd att de ska komma med i tvätten. Drar alltid ett tag med handen i trumman innan tvätten åker in, den tar 7 kilo så det ryms mycket. Buskatter

  SvaraRadera