söndag 22 september 2013

Mysmorgon

Hela natten sover jag som en stock och vaknar först klockan sex. Det spöregnar, sådär så att det smattrar på alla fönsterbleck och blir supermysigt under täcket i sängen.
Åh nej, det här är inte bra för takfönstret, tänker jag genast.
"Vad bra, nu blir både bilen och balkongen avspolade" säger maken.

Vi kliver upp och äter frukost i vardagsrummet framför Minnenas television och Det är serverat med Magnus och Brasse. Chipper kommmer alltid springande när maken sätter sig i soffan. Enligt henne finns det ingen plats som är bättre än hussens mage.
Klockan elva kommer de nya hyresgästerna och i eftermiddag blir det en tripp till öppet hus på Hallsbergs brukshundklubb.

3 kommentarer:

  1. Vad roligt att det fanns en brukshundsklubb dit ni skall flytta, Hur långt får du till klubben? Hoppas att ni fick ett bra intryck. I så fall kan du ju spendera många trevliga stunder där med voffen.

    SvaraRadera
  2. Emma; Det är den brukshundklubben där vi går på kurs nu. Eftersom de har en så fin inomhushall är det många örebroare som valt att byta klubb dit. Och jag vet faktiskt inte riktigt hur långt det är från huset. Tillräckligt långt för att man ska behöva ta bil, men betydligt närmare än härifrån förstås :)

    SvaraRadera