söndag 1 september 2013

Fyrbent packhjälp

Det är tre helger kvar före flytt, men tiden går fort och packande tar längre tid än man tror. Dessutom har vi tänkt ta någon dag till att åka till sopstationen också...
Tio lådor står nu klara. Cosmos har varit med och engagerad mest hela tiden. Och Chatter har provlegat såväl i som på nästan varje låda.


4 kommentarer:

 1. Jag har varit med om kompisars flytt, där några packat, några burit och kört, på flyttdagen. Det har också gått. Det här går nog galant, med den framförhållningen!

  SvaraRadera
 2. Å, fast det är mycket kvar. Och vi är ju inte så många som ska bära -bra om allt är klart då, tänker jag. Tycker jag.

  SvaraRadera
 3. Vi har flyttat måååånga gånger, och alltid börjat i god tid. Men sen att få allt på plats, det kan ta längre tid... När jag var barn och vi flyttade ännu oftare, fick det högst ta tre dagar innan allt ar på plats. Gissa om det var jobbigt är mamma kom och skulle "hjälpa" oss med våra flyttar är barnen var små.

  Men du, var kommer alla prylar ifrån? Jag som rensar och slänger varje sommar har alltid lika mycket kvar fast jag inte köper nåt nytt.

  SvaraRadera
 4. Bloggblad; Jag har hunnit med sju flyttar och också alltid börjat i god tid. Vet av erfarenhet att det brukar vara mer än man tror kvar. Dessutom går tiden så fort i veckorna att vi förlitar oss till att hinna på helgerna...

  Däremot är det helt fascinerande att det finns så mycket saker. Vi köper verkligen inte en massa nytt och vi har rensat rätt hårt både i vindsförrådet och i lägenheten i flera omgångar.

  Uppackningen får ta den tid det tar. Det kommer högst troligt absolut inte att vara klart på tre dagar :)

  SvaraRadera