söndag 22 september 2013

Eftermiddag på brukshundklubben

Hel eftermiddag på brukshundklubben och det enda som fastnade på bild var en hackspett...
Vi kikade på rallyydnad, fikade, lyssnade på tal och gick tipspromenad. Jag tycker verkligen om den här brukshundklubben -det är en så välkomnande stämning!
Cosmos däremot, han backade minst ett halvår i utvecklingen och visade vilken utmärkt draghund han skulle kunna bli. Sådär totalt bortkopplad. Det blev inga foton tagna, däremot var han nära att hamna på vinstbordet i lotteriet...
Lite senare vandrade vi runt och plockade ner tipspromenaden, men då hade jag så fullt sjå med alla lappar och häftstift att kamerahantering kändes på tok för avancerat.

På hemvägen svängde vi förbi huset och enades om att provisoriskt stängsla in baksidan istället för framsidan. Nu är vi inne på någon form av nät -kanske ett rådjursstängsel, både för att det är billigt och för att vi vill ha upp det så fort det bara går.
Just så.
Och nu är det söndagskväll.

2 kommentarer:

  1. Vi hade planer på ett fint hundstaket, drömde bla om gärdsgård. Men efter lite kalkyler på olika stakettyper nöjde vi oss slutligen med att hägna in hela tomten med fårnät. Grindarna är hemmagjorda med fastspikat fårnät. Stolparna är tryckimpregnerade och blev lite festligare och finare när jag målade dem med falurödfärg. Vi är så nöjda med staketet, mest funktionen, men utseendet blev inte så dumt det heller.

    SvaraRadera
  2. Emma; Vi börjar med baksidan, just för att vi tror att det kommer att se gräsligt fult ut med ett nät sådär mitt i villakvarteret med alla välklippta häckar ;) Planen är att så småning om kunna stängsla in även framsidan, men då vill vi ha bytt ut den där häcken som sitter först och det kommer högst troligt absolut inte att ske i år...

    SvaraRadera