torsdag 25 juli 2013

Vi har hittat vår första skatt!

Nu har maken och jag också provat på det där med geocaching. Kanske lite inspirerade av familjen V som är uppe i 88 skatter...

Till att börja med höll vi på att ge upp alldeles. Min mobil var inte den bästa och gps:en visade en träffsäkerhet på sådär tjugo kvadratmeter. Det är ett ganska stort område när man ska leta efter något väldigt väldigt litet...

Maken såg mer och mer purken ut. Det där med att gå ut och leta var liksom min idé... Men så provade han att ladda hem ett program i sin telefon. Och sedan minsann!
Vi hittade inte bara en utan två. När vi kommit nästan hem, ja då ville den tidigare så skeptiska maken även leta efter nummer tre som skulle finnas alldeles i närheten. Den var inte riktigt lika lätt att hitta och vi skulle som just ge upp, när en bil stannade och en vänlig skäl frågade om vi ville ha en ledtråd. Det där med geocaching är som sagt ganska utbrett.

Orutinerat nog hade vi ingen penna... Det får bli nästa gång.
Ja, nu ska man ju inte lägga ut några ledtrådsbilder, men det här var vår allra första skatt...
Och den var rätt uppenbar...
Och hur som helst finns det ju rätt många ställen med dylik bakgrund i Örebro med omnejd :)

3 kommentarer:

  1. Middag och spel lördag kväll?

    SvaraRadera
  2. Flygaren; Meeen, vi hade just inte mer än två stora kalas inbokade den här sommaren. Nu har du lyckats tima båda. På lördag ska vi på nittioårskalas (45+45 år).

    SvaraRadera
  3. :) Måste bli bättre på att undvika detta, ingen fara vi tar det någon annan dag.

    SvaraRadera