måndag 3 juni 2013

Husvisning

Husvisning igen. I Hallsberg.
Det här var det bästa huset hittills faktiskt. Om det nu inte varit för badrummet/toaletten -som för oss skulle innebära ett alltför stort projekt. På gränsen till för litet kök. Fräscht och välskött bortsett från våturtymmena.
Härlig trädgård. Trevligt område.
Så var det.
Vi letar vidare.

(jag glömde kameran)

6 kommentarer:

 1. ..., och jag tänker att man slår till då det känns rätt i magen. Lycka till i husletandet!

  SvaraRadera
 2. Ja jag förstår exakt och precis!!!

  Det där med badrum är ju.inte kul ta tag i. Ett bra kök är viktigt för mig. Man spenderar ju en hel del tid där. Sen så klart läget.

  Här har det varit dåligt med objekt sista tiden. Men vi spanade också på ett nybyggt parhusområde. Mycket intressant och spännande inkl. ett bra pris. Men... men det skulle bli så mycket bilåkande och skjutsande. Inga bussar att tala om och det finns ju en till två skolungdomar ett tag tilll så det skulle inte funka rent praktiskt. Synd men ok.

  Letar vidare.... som sagt :-)

  SvaraRadera
 3. Och jag minns när vi letade hus i Skåne! Vilket jobb! Så en dag skulle vi åka till min syster i Lund och bara någon km utanför Ystad upptäckte jag en skylt om ett hus till salu, så vi svängde vänster och körde dit.
  Det var ett litet, vitt hus i sten .., beläget i en svacka och havet syntes inte, men man visste ju att det fanns där .., och ute gå gården stod en liten tant som hade kunnat vara min mamma och hälsade oss välkomna.
  Det tog 1 minut så visste jag.
  Hela huset behövde renoveras! Det var möss i parti och minut - mest parti - som bodde där, då huset använts mest om somrarna .., badrummet var en katastrof och inte var köket bättre.
  Men ..., jag ÄLSKADE det där huset från sekund ett!

  Nu bor mina barns pappa där med sin fru och varje gång vi tittar in, pv och jag, tänker jag att ..., jaaa, jag förstår precis varför jag tyckte så mycket om det.

  SvaraRadera
 4. Ps. Ja, vi köpte det nästan bums .., och jag ångrade mig aldrig! Däremot var det jobbigt att bo i ett ständigt renoveringsprojket ,-) Ds.

  SvaraRadera
 5. Tror också att man vet när det är rätt. Visserligen kan jag ju inte säga att jag gått på så många husvisningar men redan när jag såg annonsen för vårt hus visste jag att jag ville ha det. Tyckte verkligen att det var perfekt och kunde för mitt liv inte förstå att ingen annan verkade särskilt imponerad när ni såg det för första gången!

  //Elin

  SvaraRadera
 6. Kattis; Ja, chansen att det gör det vore aningen större om det fanns ett lite större utbud. Det är liksom lite dåligt med det nu...

  Turtlan; Ja, just kök vill jag också ha ett bra. Och badrum går förvisso att fräscha upp och renovera, men det här var ett alldeles för stort projekt. Synd, för huset i övrigt var trevligt.

  Elisabet; Ja, om man kan tänka sig ett renoveringsobjekt finns det lite mer att välja på. För våra pengar kommer vi inte att få något superfint hus, men gärna något som det inte är några jättestora eller akuta fel på...

  Elin; Ja, ert hus passar ju er jättebra. Det vi hittar kommer ni garanterat inte att vara särskilt avundsjuka på ;)

  SvaraRadera