måndag 10 juni 2013

Det är ju inte konstigt...

...att han ibland hostar vatten när han kommer upp på land...


Jodå, han är med på bilden. Där under vattenytan.
Idag är det för övrigt ett väldigt växlande väder.
Och jag har varit ungefär hur trött som helst. Det blir så när man ligger och läser till klockan två och väckningssignalen sedan går på 04.50...
Tidig dag på jobbet. Och apt på kvällen. Terminens sista.

11 kommentarer:

 1. Trodde inte att ni hade en säl, men ...

  SvaraRadera
 2. Giggi; Nä, det har nog blitt något fel ;)

  SvaraRadera
 3. Jisses så badsugen han är!

  SvaraRadera
 4. Mian; Det är lite lustigt för han har varit superrädd för vatten och varit hopplös att gå ut med när det regnat och blivit vattenpölar. Sedan började han på dagis och fick springa fritt med badglada kompisar. Det gjorde tydligen susen för nu plöjer han genom varenda dike, fast är lite mer försiktig när det gäller sjöar (fast det syns inte på bilderna :))

  SvaraRadera
 5. Är du säker på att han är en hund?
  I så fall hundrasen "Blötdjur" :-))

  Simhud mellan tårna...? Han kanske har någon avlägsen släkting som är en New Foundland? De ska visst ha simhud mellan tårna om jag inte fattat fel.

  Härliga bilder!

  SvaraRadera
 6. Jag tycker det verkar som att han är släkt med den badande madamen i landet Halland.

  SvaraRadera
 7. Turtlan; :) Jag tror att han faktiskt kanske är hälften säl.
  Fast egentligen tror jag att det handlar mer om att han inte har så mycket koll. Kastar sig ut och hoppas på det bästa. Från bryggan vågade han dock inte gå i.

  Cecilia N; Haha, ja de har ett gemensamt intresse i allafall :)

  SvaraRadera
 8. Han ser verkligen ut att gilla att bada :-D. Sötvovven!

  SvaraRadera
 9. Kattalena; Haha, ja eller i allafall att hämta saker som man har kastat... han springer inte i och simmar av sig själv annars. Så galen som han var i vattnet i lördags har jag aldrig sett honom tidigare.

  SvaraRadera
 10. Vår labbe var precis så där! En gång kom en man upp till vår tomt och sa att nu hade han sett en utter som dök om och om igen nere i sjön! Det var Labbe ,-)
  Labbe blev pervers på detta med att dyka efter stenar på botten .., han blev nästan galen om han inte fick upp den sten han siktat in sig på! Tänderna helt nedslitna efter allt bärande på stenar som sedan hamnade på gräsmattan ,-)

  SvaraRadera
 11. Elisabet; Fast Cosmos har en viss startsträcka. Han rusar inte fram och kastar sig i. Helst vill han ha någon leksak att hämta. Och det är trevande till en början. Sedan blir han modigare och modigare, som synes :)

  Stenar bär han som tur är inte på.

  SvaraRadera