tisdag 14 maj 2013

Kvällskvistfunderingar

Häpp!
Nu går tiden minsann. Idag har vi varit i skogen igen med barnen. Det är verkligen underbart härligt!
Kojbyggande, hinderbana, leta saker, fika i en glänta, grilla på låtsas, bygga med kottar. Sådant.

I morgon är det dags för ett tredje ultraljud för Cosmos...
Tre urinprov ska lämnas också. Vi börjar få väääldigt ont om burkar!

Och i morgon måste vi bestämma oss för om han ska få göra MH-testet i sommar. Det är sista anmälningsdagen. Å ena sidan är han en riktig fegis... å andra sidan blir det nog aldrig av om vi inte gör det nu.

Alla fyrbeningar sover -vi kommer aldrig att behöva ett stort hus eftersom vi ändå håller oss alla fem inom samma tre kvadratmeter ;)
Sverige-Danmark på teve. Danmark leder.

Ja, det var väl ungefär bara det.

5 kommentarer:

 1. Själv har jag ägnat kvällen åt att plantera om tomatplantorna. I detta läge saknar jag en gräsmatta så att man slapp sopa upp all jord. Tror jag har drabbats av en balkongfeber för jag kan inte sluta att inreda den. Vi får nog ha en balkongfest när allt är klart.

  SvaraRadera
 2. Flygaren; Jaaa, balkongfest låter som en strålande plan!!!

  Det är lurigt det där med balkonger, vår kommer troligtvis att bli så full att vi knappt får plats att sitta där. Just nu trängs dock tomaterna i en pyramid i vardagsrumsfönstret eftersom det är lite för kallt för att sätta ut dem på heltid... Det ser på riktigt inte klokt ut.

  Spännande att se er balkong i sommar!

  SvaraRadera
 3. Ruta Ett; Mentalbeskrivning på hund :)

  SvaraRadera
 4. Stackars sambon sätts dock inför ett ödestest då jag åker till Karlstad imorgon och är borta fram till söndag. Det blir hans uppdrag att vattna och se till att alla växter mår bra. Han är inte så peppad inför uppgiften :)

  SvaraRadera