lördag 4 maj 2013

En liten musikal på kvällskvisten

Nu har vi fått en ny upplevelse. På kvällskvisten vandrade vi upp till Betelkyrkan och tittade på musikalen "Denne märklige man". Det var bibliska historier och härlig körsång av fyrtiotalet människor i alla åldrar från Lidköping.

Nu ska det väl ärligt sägas att varken maken eller jag är några kyrkomänniskor och hade högst troligt aldrig kommit på tanken att besöka denna för oss helt okända kyrka, om det inte varit för att vännen Anna (som sjöng på vårt bröllop) deltog i kören. Hur som helst var de väldigt duktigaoch såg ut att ha kul och jag tyckte att det var himlans roligt att maken också ville följa med!


 På hemvägen upptäckte jag att Magnolian visst slagit ut -för visst är väl det här också magnolia? I stadsparken var det ju bara små knoppar...
Och väl hemma var det... TYST!
Har man tidigare haft en lurvig hund som trots all träning aldrig gick att lämna ensam, då förstår man att uppskatta en sådan här sak. I drygt två och en halv timme var han ensam hemma, Cosmos, och när vi öppnar ytterdörren kommer han utlufsande från sovrummet, sträcker lite på sig och gäspar stort.

Fina fina lilla hunden!

Nåja, helt ensam var han förvisso inte. I sovrummet hade han sällskap av båda kattdamerna. De är ett bra team ;)

3 kommentarer:

 1. Nog ser det ut som Magnolia alltid! :)

  Efter fjolårets persikoträd, väntar här i år ett valnötsträd på att få planteras, men... Sedan står Magnolian på tur! Något så vanvettigt vackert.

  SvaraRadera
 2. Kattis; Ja jag är också väldigt förtjust i magnolian... inte minst för att den blommar så tidigt på året :)
  Kul med ett valnötsträd! Visste inte att de kunde växa på våra breddgrader...

  SvaraRadera
 3. Det finns manchurisk valnöt, som lär klara det fint.

  SvaraRadera