fredag 24 maj 2013

Bortskämd

"Du vet väl att det inte är idag jag fyller år?" frågar jag misstänksamt maken.
När jag kliver in hemma, sådär runt halv sju är det nämligen diskat, bänk och spis skurade och framförallt; hunden är både badad och fönad torr! Till och med öronen är fixade!

Sådant kan jag bli alldeles omåttligt glad över.
Efter en arbetsdag.
Verkligen verkligen!

6 kommentarer:

 1. Njut!
  Eftersom det är ,ycket fix hos oss med ny trappa och gamla vanliga trädgårdsjobbet som mina händer inte längre klarar, så är alla hushållssysslor mina ett tag framöver. Det tog över en timme att få köket skinande rent idag. Sen var jag slut. Men nu är ytterligare ett trappsteg klart...

  SvaraRadera
 2. Just i Örebro, när vi bodde i lägenhet i Brickebacken och inte hade några barn och var nygifta, då längtade jag hejdlöst efter en trädgård att gräva i. Det gör jag inte nu. Nu längtar jag efter lägenhet med balkong.

  SvaraRadera
 3. Bloggblad; Absolut, jag njuter för fulla muggar. Jag är alltid väldigt bortskämd med matlagningen, men hundbad och disk tillhör inte vanligheterna. Det kändes precis hur lyxigt som helst.

  Jag har aldrig varit någon lägenhetsmänniska och har väldigt svårt att tänka mig att jag någonsin kommer att bli en...

  SvaraRadera
 4. Det är underbart med omtänksamma män. Jag har också en sån och är vansinnigt glad och tacksam över det!

  SvaraRadera
 5. Monet; Han är inte särskilt bra på att komma ihåg födelsedagar och värderar inte minnesdagar eller högtidsdagar särskilt högt. Alls. Men han är suverän på att överaska i vardagen -ofta när man som allra mest behöver det.

  SvaraRadera
 6. Härligt. Och fin bröllopsbild :-)

  SvaraRadera