söndag 31 mars 2013

Det där med ett hundfält...

Vi brukar vara ganska -eller väldigt-  restriktiva med det här att hälsa på mötande hundar på promenaderna. Men har man nu det berömda hundfältet alldeles precis intill hotellet, och därtill en hund som är van att dagligen få springa lös och nu sparat en massa energi, ja då får man kanske lov att släppa lite på ramarna.
Alltså fick Cosmos så småningom springa lös på fältet, ja efter viss tvekan -vi såg framför oss hur vår hund skulle fara å stad över hela fältet och därtill bekanta sig med allt på både två och fyra ben samt jaga och eventuellt välta  någon stackars cyklist. Inget av det inträffade för han skötte sig, om inte helt prima, så i allafall över förväntan!
 Den här coolingen hade han ingen chans emot. Vilken hejare på frisbee!

Full fart på vår fina Cosmoshund.
Det är inte så dumt med ett hundfält sådär. Faktiskt. För en stadshund.

4 kommentarer:

 1. Jag håller med Elisabet! Som glad amatörfotograf blir jag otroligt avis på dina bilder. Den understa på Cosmos är ju fantastisk!
  Hedgren

  SvaraRadera
 2. Limhamnsfältet är underbart precis som dina bilder!

  SvaraRadera
 3. Elisabet; Tack, det var bra väder och hundfältet var ett väldigt tacksamt ställe att fotografera på!

  Hedgren; Vad glad jag blir! Fast jag är ju också bara en glad amatör som ränner runt mest överallt med kameran i högsta hugg :)

  Ruta Ett; Ja, det var verkligen ett hundparadis för stadshunden. Kanske för vilken hund som helst föresten, med så många lekkamrater.

  SvaraRadera