måndag 11 februari 2013

Snyggaste semmelbakelserna

När man har en arbetskamrat, som skulle bli en alldeles utmärkt bagare, kan det se ut så här på bordet i personalrummet.
Nu håller jag förvisso stenhårt på att semlor inte äts före fettisdagen. Men med hjärtlock, vaniljkräm och rosa grädde med hjärtan går det väl mer som... bakelse. Och det är förstås fullt godkänt.
Supergod var den. Och väldigt fin :)
Så bra kan man ha det på jobbet en måndag :)

6 kommentarer:

  1. Ja, jag skrev en stor skylt nu innan jag åkte hem ikväll .., för i morgon ska det väl fixas flera, flera hundra semlor!

    I vanliga fall gör charkpersonalen kanske 250 stycken per dag .., nu antar jag att det blir det mångdubbla i morgon!

    SvaraRadera
  2. Jag är ledig på kakdagen... Måndagar. För att pigga upp har vi alltid haft kakdag på andra dagar än fredag, då många kalasar ändå.

    SvaraRadera
  3. Är det alltså i morgon som det är fettisdag?

    SvaraRadera
  4. Elisabet; Ja, det kan jag som just tänka mig. Bakar de brödet själva också?

    Bloggblad; Vilken bra tanke med måndagar! Vi har ingen speciell kakdag alls :) Och idag är det fettisdag. Då får man äta hetvägg!

    SvaraRadera
  5. Wow! Vilka semlor! Hur fina som helst! Kan tänka mig att de var goda :-D

    SvaraRadera
  6. Nästan så att jag säger som Pippi: Nu vill jag också arbeta så att jag kan få ha såna go'a jobbkompisar och få såna läckerheter...Fast nje... kanske inte ändå. Pensionärslivet är bra- även utan såna fina semlor

    SvaraRadera