tisdag 1 januari 2013

Nyårsafton

Förmiddagen spenderades lugnt. En sväng med Cosmos i skogen och så lite efterrättsfixande.

På eftermiddagen åkte vi till Kumla. Först blev det en en visit hos fina gudbarnet och hennes storebror för lite byte av julklappar. Storebror öppnade vårt paket och talade så väluppfostrat om att "jag har ingen aning om vad det är men jag tycker om det i allafall!". 
Vi fick så fina ramar som barnen gjort. Gullungar!
Här sker visning av fotbollsbilder...
 Sedan åkte vi vidare till familjen A. Molly fick pluppar och en pluppbräda vilken hon tog sig an med största koncentration. Tacksamt barn att ge julklapp, hon ägnade resten av kvällen åt denna pluppbräda med tillhörande... bok (jag tror till och med att boken, innehållande mönster på hur man kan sätta plupparna, på begäran lästes som godnattsaga :)
 God mat, trevligt sällskap, en hel massa sällskapsspelande, Jan Malmsjö vid tolvslaget, skålande i bubbel med jordgubbe i och så ännu mera sällskapsspelande.
 Cosmos höll i ovanligt länge, men slocknade till slut på den mjuka mattan. Jag tror att han vill ha en egen sådan!

Nu är det 2013...

4 kommentarer:

 1. Jag blev nyfiken på vad storebror fick som han inte visste vad det var. ;)

  SvaraRadera
 2. De la realidad; Två små teknikbyggsatser så att man kan bygga ihop sitt eget larm och sin egen fläkt :)

  SvaraRadera
 3. Mysigt med de här barnen i er vänkrets! tycker det verkar som maken är bra på det där med barn....han ser så genuint intresserad ut där när fotbollsbilderna visas. Men det kanske är både intresset för fotboll OCH bra hand med barn? :-)


  Vår hund är totalt slut nu som artist. Hon är så oerhört social och när flocken hela tiden ökas på med barn och barnbarn var och varannan dag så här i jultider har hon fullt upp. När alla gått lägger hon sig och sover som värsta tonåringen....går knappt att väcka. " Matte och Husse gå ut själva på promenad...jag vill soooova" ;-)

  Bra att ni har Cosmos med överallt, han blir verkligen tränad för olika miljöer.

  SvaraRadera
 4. Lisbeth; Vad roligt att du är tillbaka och kommenterar så mycket!!!

  Maken ska väl vara lite bra på det här med barn. Han har trots allt arbetat som förskollärare senaste året och den sjunde januari börjar han som klasslärare i en tvåa.

  Cosmos tycks ha en omättlig mängd energi så länge folk är här eller vi besöker något, men väl hemma sedan sooover han. Han har till och med börjat ta sovmorgon :)

  SvaraRadera