torsdag 3 januari 2013

Första dagen på dagis

Efter första dagen på dagis kan man vara så trött att man inte ens orkar lyfta på huvudet när katten passerar.

Han har gått i snöre, deklarerat sitt missnöje, haft hundsällskap som tyckte att han var alldeles för jobbig, fått leka med ägarens Sofies egen hund istället och gått i snöre en gång till. Det är väl ungefär vad man hinner med på en dag.

När den ängsliga matten kom och hämtade honom blev han alldeles överlycklig... men när han förstod att vi skulle gå därifrån tog han en extra vända bort till Sofie och var inte alls särskilt angelägen om att gå hem.
Lilla gubben 

9 kommentarer:

 1. Men då verkar han ju trivas. :-) Så skönt!

  SvaraRadera
 2. Precis som på förskolan :-)

  SvaraRadera
 3. Ulrika; Jag tror att han tyckte att det var lite jobbigt. Skönare att vara hos dagmatten och få göra som man vill ;) Men jag tycker nästan att det känns bättre så här. Mer ordning och mer koll :)

  Ruta Ett; Ja, lite så i allafall...

  SvaraRadera
 4. Ulrika; Mycket mer struktur -jag tror att han behöver det. Tydliga ramar och konsekvens. Nu ska det bli intressant att se om vi lättare når positiva resultat när samma regler gäller hela dagarna :)

  SvaraRadera
 5. Åh så spännande för honom men jag förstår att han blir trött!! Måste kännas bra att han i alla fall tycker om sin "dagisfröken" Sofie eller hur?

  SvaraRadera
 6. Tankevågor; Ja, absolut. Det är ju det allra viktigaste. Att han verkar trivas och har det bra!

  SvaraRadera
 7. Ja, det verkar ju ha gått strålande för att ha varit en första dag! Klart han blir trött efteråt :-). Hoppas att det fortsätter lika bra!

  SvaraRadera