tisdag 25 december 2012

Juldagstradition

Det började med utgång... som blev till pulkaåkning. Då på juldagen, med en del av gamla stallgänget. Sedan blev vi stora (?) och hade sedan ett par år flyttat hemifrån och snön lyste med sin frånvaro. I stället blev det restaurang i Karlskogaland.
I flera år faktiskt.
Tills vi blivit ännu större (eller i allafall äldre) och storken anlände och familjen V flyttade till hus. Då förlades traditionen hemma hos dem i Örebro och det är så jättetrevligt att fortfarande träffas såhär på juldagen!
Fjorton personer var vi i år. Och det blev mat och prat och så julklappsspelet förstås. Alla hade med sig två julklappar för sammanlagt femtio kronor.
 Barnen hade ett litet julklappsbyte innan och då fick Cosmos också julklapp. Han såg mycket nöjd ut där han låg mitt i lilla barnaskaran och slet i pappret :)

Isabelle demonstrerade julklappen från igår.
 Ljudet var inget vidare, men hon var glad ändå. Charmtroll!
Precis lika trevligt som vanligt och så roligt att träffa alla! Jag hoppas verkligen att det blir en tradition som kommer att hålla många många år till. 

2 kommentarer:

  1. Håller fullständigt med. Tycker också vi ska utöka traditionen och träffas någon gång under sommaren också.

    SvaraRadera
  2. Flygaren; Ja, det vore prima... jag vet bara hur svårt det brukar vara att få till sådant så jag är glad att det fungerar så bra i allafall en gång om året :)

    SvaraRadera