onsdag 19 december 2012

Cosmos rapporterar

Hej på er!
Nu var det längesedan jag fick lite utrymme här. Matten är sjuk och orkar mest ingenting så då tar jag över tangenterna en liten stund.

Igår var en konstig dag. Matten sa först på morgonen att det inte var någon fara, men sedan blev hon jättesjuk och kunde inte göra något alls. Jag insåg att det var bäst att hålla mig lugn. Heeela dagen låg jag i min säng! Ända tills hussen kom hem. Ja, då blev jag förstås jätteglad!!!

Idag tycks jag också få roa mig själv, men det här med att ligga i sängen två dagar i rad är inte riktigt min melodi. Hittills har jag hunnit jaga katterna. Flera vändor fram och tillbaka.
Jag har lekt med gråa pipåsnan och tuggat sönder pepparkaksgubben. Sedan gick jag lös på kudden. Den är min favorit! Matten säger att örngottet ska sitta kvar på, men det är ju en del av grejen -att dra av det. Så det gör jag förstås.

Matten är nog lite piggare idag. Igår låg hon mest i badrummet. Idag ligger hon i sängen och ojar sig över huvudvärk. Hon bara gnäller! Men jag längtar tills vi får ett hus med trädgård. Då skulle jag kunna vara ute och springa nu!

Nä, jag tror helt enkelt att jag går och lägger mig och inväntar hussen.
Adjöss!
Ps. Kattdamerna är desto busigare. Jag har minsann sett att Chipper strimlat hela hushållspappersrullen och att Chatter har lyft av manschetterna från adventsljusstaken i vardagsrummet...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar