fredag 23 november 2012

En bra dag på jobbet...

Efter några riktigt tuffa dagar på jobbet -sådär så att man önskar att barngrupperna bara var hälften så stora- hade vi en riktigt bra dag idag.
Vi har till och med fått till den där avdelningsplaneringen som vi egentligen ska ha varannan vecka... Och som pricken över i hade vi fått kakor som ett barn hade med till sina fröknar. Sånt blir man verkligen verkligen glad över!

Ja och så har vi invigt matematik- och teknikrummet även om det absolut fortfarande är under utveckling. Och vi har arbetat aktivt med att minska på spring och stök inne och jobbar absolut åt samma håll och det känns precis hur bra som helst.

När klockan är fyra hinner jag prata lite mer med vfu-studenten och frågade hur hon uppfattade att de didaktiska frågorna nyttjades på förmiddagens planeringsmöte och fick ett svar som var så bra så bra.

När jag åker hem känns det alldeles prima. Både med jobbdagen. Och att det är helg nu :)

2 kommentarer:

  1. Du måste berätta om ditt teknik och matterum nästa gång vi träffas. Försökte ringa dig i veckan men anar att jag ringde när du fortfarande jobbade. Vi har tyvärr inte möjlighet att komma på söndag. Krya på dig.

    SvaraRadera
  2. Fygaren; Åh, det är inte så värst avancerat det där rummet :) Och det blir inget kalasande i helgen så ni missar inget.

    SvaraRadera