söndag 28 oktober 2012

Cosmos vid andmatningen

Den som känner att det har varit väl mycket hund här på sista tiden kan bums marschera vidare, för här kommer ytterligare ett hundinlägg.
Vi tränar en hel massa saker just nu.
Egentligen inga nya grejor, bara sådant som ska arbetas vidare på. Gå fint i snöret till exempel. Och att sitta där man har blivit placerad oavsett vad som händer runt omkring. Det sistnämnda går mer eller mindre bra.
Dagens övning var andmatning. Det måste väl ändå en stadshund kunna närvara vid. Vi har gjort det ett antal gånger nu med blandat resultat. Idag gick det dock lååångt över förväntan!


6 kommentarer:

 1. Oj, så lång halsen kunde bli! :-)

  SvaraRadera
 2. "Men nog hade de varit ganska gott med en gräsand till middag ....", tror jag att han tänkte, den lille Cosmos ,-)

  (Fortsätt du med hundloggandet. Vi är ju alla mer eller mindre enjängda. Är det inte bilder från havet, så är det garnnystan eller strumpstickor, spinnrockar, symaskiner eller nånting annat ,-)

  SvaraRadera
 3. Modiga änder och lydig hund - det må jag säga.
  Jisses så duktig Cosmos är!

  SvaraRadera
 4. Vilken vacker ros!!!
  Och underbara höstfärger på de andra bilderna.
  Och Cosmos är alltid fin att titta på :-D

  SvaraRadera
 5. Ruta Ett; Ja, åh så gärna han vill. Bara ett litet skutt fram så att de lyfter och flyger... Fast samtidigt är de lite spännande när de är så många :)

  Elisabet; Haha, det stämmer ju. Och bin och fåglar och ... ;)

  Mian; Visst var de jättemodiga. Eller jättehungriga beroende på hur man ser det ;) Och jag var riktigt imponerad över honom!

  Kattalena; Det är lustigt för i kameran såg en röd ros mycket finare ut. När jag klickade upp dem på datorn visade det sig dock att den inte alls var skarp. Mååånga bilder kasseras här dagligen :)

  SvaraRadera