söndag 23 september 2012

Höstfärger när de sprakar som mest

Nog för att jag har experimenterat hej vilt med både Lightroom och Photoshop elements ikväll... Men på den här bilden har jag bara gjort maken svartvit. Lönnens löv är helt orörda och var precis så här sprakande röda på riktigt!
och när jag sedan tittar igenom inlägget känner jag mig så himla lycklig och tänker att vilken tur jag har som har den mannen i mitt liv. just så.

6 kommentarer:

 1. Höstens färger är så härliga. Jag är mycket mer en höst än vårmänniska!

  Samma sköna känsla får jag också rätt som det är över mannen i mitt liv. Så gott känna så även nu när det gått några år.

  Så det finns en Trissvinst till man både i din och min stad ;-)

  SvaraRadera
 2. Och han blev lika fin i färg som i svartvitt.

  Här finns inga vackra höstfärger .., det saknar jag hemskt. I alla fall inte här vid havet.

  SvaraRadera
 3. Vilken skön känsla!

  F.ö. gillar jag det till hälften svartvita, det blir inte så många skuggor i ansiktet där.

  SvaraRadera
 4. Turtlan; Jag tycker väldigt mycket om alla årstider... när de är som de ska. Men kanske kanske att våren OCH hösten ligger aningen högre än sommar och vinter. Kanske.

  Elisabet; Ja men visst är det väl så att ju längre norr ut man kommer desto mer färgsprakande blir det. Om jag inte missminner mig så har det med frosten att göra?

  Bloggblad; Jag tyckte mest att det var kul att jag ens kunde göra honom svartvit. Sådant har jag inte pysslat med förut. Och så framhävs färgerna på trädet ännu mer när det inte är en massa färg i ansiktet :)

  SvaraRadera