söndag 5 augusti 2012

Trettioårsfest

Igår for vi upp i de västmanländska skogarna för att gå på trettioårsfest!
Det var barndomsvännen Erika som fyllde och fast vi faktistk är en hel skara som är just 82:or var det här den första trettioårsfesten i år. Övriga har bara haft mindre fikakalas och själv... hade jag ju just ingenting ;)

Himlans trevligt var det i allafall. Jag träffade människor jag inte sett på mer än femton år och förstås en massa nytt folk.
Och den partiska matten och hussen tycker att valpen skötte sig alldeles förträffligt.
Han gick i snöret bland allt folk, hälsade så snällt och glatt på alla inklusive den stora rotweilern och låg sedan under mattens stol hela tiden när vi åt. Både först under middagen och lite senare under fikat. Det är väl ändå himlans bra när man är fjorton veckor?!
Ner mot vattnet var det inga människor så där fick han springa utan snöre. En läskig brygga som han så småningom vågade sig ut på. Och vi måste verkligen hitta en badkompis åt honom. De vi har frågat hittills badar tydligen inte heller...
Annars får det bli till nästa sommar.
Knytkalas var det (att man inte har sådant oftare) med en massa god mat och senare gott fikabröd. Tårtorna hade födelsedagsbarnet själv bakat. Hon är riktigt duktig på sådant!
Och någon kommenterar att det märks att man fyllt trettio när man blir jätteglad över en assistent i paketet...
Vi åkte hem ganska tidigt eftersom maken skulle upp och spela golf idag.
Och tur var kanske det för annars hade vi inte fått se älgkon med sin kalv. Eftersom det blivit riktigt skumt var det sannerligen inte lätt att få någon bra bild. Det här var den bästa, med ISO-värdet ordentligt uppställt.
Så var det.
Nu är det söndag morgon.
Valpen sover efter morgonrutinerna.
Maken är på golfbanan.
Ute skiner solen och svalorna flyger högt högt på himlen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar