söndag 1 juli 2012

Misslyckad(?) eftermiddag

Eller misslyckad och misslyckad. Det blev i allafall inte riktigt som vi hade tänkt oss.
Golfen och Kumla blev inställt, så vi bestämde oss för att göra en liten utflykt till Wadköping istället. Äta lite glass och titta på människor. Ungefär så. Eftersom det var lite mulet räknade vi med att det skulle vara lagom mycket folk.

Men det var lite väl mulet. Precis när vi kom till stadsparken började det regna.
Och när vi närmade oss Wadköping visade det sig att det var medeltidsmarknad. Social träning i all ära, men marknad dröjer det länge innan vi tänker släpa med lille Cosmos på.

 Istället gick maken och köpte glass och så satt vi alla tre på hundens filt under trädkronorna som gav skydd för regnet. Och det var ju trevligt. Tills en av fåglarna, som ju också sökt regnskydd uträttade sina behov exakt ovanför mitt huvud.
Då gav vi upp och for hem.

Och på sätt och vis var det ändå en rätt lyckad tripp. Vi träffade en gammal kurskamrat med familj och Cosmos var överförtjust i de tre barnen...och lillflickans gosedjur.
Från vår plats på filten hade vi utmärkt utsikt över lekparken. Mycket spännande att titta på för en liten fyrbening.
Och stora grönytor med träd. Alldeles perfekt att leka lite kurragömma med hussen.

Nu har han många intryck att smälta, våran lille fyrbeningen som varit på äventyr i stora världen.

(för övrigt, kanske framförallt en notering för min egen skull -det här är ju den enda valpdagbok jag för-, sov liten från halv tolv i går kväll till tjugo över fem i morse! det är ju faktistk i princip en hel natt utan turer ut på gräsmattan...)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar