måndag 30 juli 2012

Badkruka!

Örebro lider stor brist på badplatser. Här finns inga.
Man får åka lite utanför. Och på de få som finns då råder hundförbud.
Men så tipsar familjen V om en sandgrop nästan i Kumla. Och maken vet precis, ja han hade bara glömt att den fanns. Och det allra bästa är att den inte är en officiell badplats -fritt fram för fyrbeningar alltså.

Synd då att vår fyrbening är tidernas största badkruka och absolut inte vill gå längre än så här.
Utan snöret kunde man rusa iväg till en familj en bit bort i ett desperat försök att rädda sig från vattnet. Och när både hussen och matten försvann några meter ut, ja då kunde man hysteriskt skälla på stranden. Men inte gå i vattnet!

Han är till och med värre än hussen. Det är inte illa!

Ulrika, han kanske behöver en kurs av Max ;)

7 kommentarer:

 1. Hans bror och syster var lika första gången , men nu simmar dom! En vatten van hund som leker med honom , så är han snart i och leker själv. Måste bara säga också att vad duktiga ni är att aktivera och träna honom på alla tänkbara sätt , han har fått ett kanon hem!Pussa honom från oss.

  SvaraRadera
 2. Å, lille Cosmos!

  Harry var heller inte så förtjust i att simma iväg till en början, det är han väl kanske inte nu heller .. men han gör dom om han måste ,-)

  SvaraRadera
 3. Vår hund, född 1 mars, var likadan första sommaren. Men till nästa sommar hade han vuxit på sig och tyckte att det inte var nån konst.

  Ta't lugnt. Det är inte förlorat än.
  (Sen har han varit bäverapportör flera år. Och då pratar vi inte om varmt i vattnet.)

  SvaraRadera
 4. Skönt med kompisar på det här området säger våran Alice! Vatten ska man dricka!
  Fast hon erkänner att när hon var ung och vandrade med husse o matte i fjällen ( då dom också var yngre!,) badade hon villigt i varje jokk hon stötte på. Hon har blivit mycket förståndigare med åre. Stå på dig Cosmos!

  SvaraRadera
 5. Mariana; Åh vad glad jag blir! Det är ju en så fin liten kille! Men vi får nog försöka ragga en badkompis åt honom :)

  Elisabet; Det är förstås inte hela världen, men jag tänker att det är skönt både som svalka, samt så småningom för muskler och motion...

  Cecilia; Så det finns hopp :) Det är varken brådska eller ett måste men en klar fördel.

  Lisette; Fina Alice! Lurvig var heller inte så förtjust i vatten. Men det var ju bra, för han skulle helst inte bada med sina hudproblem.

  SvaraRadera
 6. Otis har badat med sin syster och mammaoch han lärde sig lka i vattnet tillsammans med dem. Han kastar sig inte i vattnet men springer gärna ut i vattnet efter en leksak man kastat. Och nu snackar vi kallt vatten!!

  SvaraRadera
 7. Eva; Ja, han började riktigt tidigt såg jag. Vi får väl jobba lite på det :)

  SvaraRadera