lördag 16 juni 2012

Ettårskalas och hundbur

Idag har vi haft fullt ös mest hela dagen. Efter frukosten högg vi igång med en rensning på vinden. Ingen stor, men tillräckligt för att fylla bilen. Den fula gula mattan fick inte följa med den här gången heller. Nu blev den visserligen utburen ur förrådet (!) men råkade bli kvar till sist och fick därför inte plats. Hm...

Ettårsfirande har vi hunnit med också. Lilla Isabelle fyllde år igår men vi jobbade och missade själva kalaset. Nu blev det lite födelsedagsfika idag istället.

 Och gå har hon börjat göra också. Stora tjejen :)
Pusselmattan fick hon igår, till storebrors stora förtjusning.
 På hemvägen svängde vi förbi affären och hämtade ut ett femton kilo tungt paket. En bur anpassad för just Saaben. Maken envisades med att skruva ihop den på trottoaren trots att det regnade för fullt. Och mitt i allt kommer damen i huset bredvid och lilla Märtahunden. Och vi berättar om den lilla nya och hon frågar om vi har kvar katterna och säger att det ska säkert gå bra.
Ja lite så.
Och jag tänker att det är förunderligt för henne pratade jag mycket med när vi hade Lurvig. Men sedan han försvann har vi nog knappt pratat en enda gång, ja mer än "hej hej" och ett och annat ord om vädret. Och någon gång har jag klappat lite på Märtahunden. Men nu, när vi står och skruvar hundbur på gatan, ja då börjas det igen.
Det kan nog bli riktigt bra det här.

Nu skiner solen!

2 kommentarer:

  1. Hund och katt går alldeles utmärkt. Här hos oss bor 4 hundr och 5 katter tillsammans.
    Vad kul att ni ska bli med hund igen!! =)

    SvaraRadera
  2. Ejmis; Ja jag tror inte heller att det ska vara några problem. Katterna har dessutom bott med hund tidigare även om det var länge sedan nu.

    SvaraRadera