onsdag 4 april 2012

Klänning och ringar

Påskbord med sill, jansson, äggröra, lax, köttbullar, prinskorv och en hel massa annat. Lyxigt som tusan till lunch på förskolan. Och barnen skötte sig alldeles fantastiskt bra där runt borden trots långbord med båda avdelningarna.
Så mysigt!

Jag jobbade kort dag och for bums sedan till Karlskogaland för att hämta upp mor och sedan köra vidare till Degerfors och bröllopspalatset.
Nu är ringarna uthämtade och klänningen klar. Den hänger här hemma och bara väntar på dagen D när fröken Mossfolk blir fru :)

Medan vi väntade på att klänningen skulle bli klar fikade vi på Märtas café.


Väl hemma visade det sig att sambons ring var lite liten. Den går på, men han får inte vara varm. Då är det nämligen stört omöjligt och vi skulle behöva en hink is att doppa handen i, ungefär samtidigt som löftena (som inte längre är löften) ska avläggas.
Det känns inte jättestabilt så han får allt göra en liten utflykt till herr ringmakare för att slå ut den lite. Ringen alltså, inte herr ringmakare.

Min förlovningsring fick sig en puts också. Nu glänser den som om den vore ny!

Mycket bröllopsbloggeriande blir det. Och det är väl förstås inte så konstigt. Jag har ju bara tänkt gifta mig en gång...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar