måndag 30 april 2012

Gosnosar

Idag har de varit här precis ett år. Kattdamerna.
På Valborgsmässoafton förra året var vi och hämtade dem.
Chatter var så liten och tunn och hade en liten tratt. Och båda hade alldeles förfärligt mycket skabb och kli i öronen men lille Chatter var värst. Alldeles sönderkliad.
Hon pratade ängsligt hela tiden och gömde sig under soffan när vår kontaktperson kom på besök ett par dagar senare. Och hon ville absolut inte bli buren!
Chipper var betydligt lugnare och trevligare. Rumsren, trots motsatta uppgifter från tidigare ägare.

Och nu ett år senare är båda katterna supersociala. Det går liksom inte att hindra dem från att klättra på eventuella besök och nästan alltid ligger någon av dem i ett knä eller precis intill på ett ryggstöd.
 Och såta vänner. För bara några minuter sedan låg Chatter och tvättade Chippers huvud.
Vilket bra beslut vi tog i höstas. Då när ett par skulle komma och titta på bara Chipper. och jag sade att nej, det gick absolut inte. Nä, då adopterar vi dem själva.
Och så blev det.
Inte en dag har vi ångrat oss.

4 kommentarer:

 1. Finingar!
  Hon ser tankfull ut - Chipper.

  SvaraRadera
 2. Har det redan gått ett helt år!!! Oj vad tiden flyger fram! De är verkligen hur söta som helst! Bild nr 2 är så himla fin! :-)

  SvaraRadera
 3. Ejmis; Den högst partiska matten håller med ;)

  Mian; Ja, visst gör hon. Hon har precis balanserat mellan teven och väggen och nu tryckt ner rumpan precis bakom högtalarna. Det måste finnas bekvämare ställen att sitta och fundera på...

  Kattalena; Ja visst går tiden jättefort! Ibland ligger de sådär. Andra gånger ligger de inte ens i samma rum :)

  SvaraRadera