tisdag 21 februari 2012

Fettisdag!

Idag är den lovlig, semlan. Och det går förstås inte att missa.
Vi var på vårt favorithak, Konditori Vasa.
Och visst kunde jag få en hetvägg.
Ja lite lite mjölk och mycket grädde för att vara full pott.
Men det smakade allt bra ändå.
Absolut!

4 kommentarer:

  1. Japp, nu är den lovlig :-)
    Men det får nog räcka med en per säsong för mig - jisses så mäktigt det är!

    SvaraRadera
  2. Mian; Nänä, det här var den första. Nu blir det semla varje tisdag fram till påsk, det är en tradition hemmifrån. Fast jag brukar göra egna betydligt mindre men med mer kardemummasmak i brödet... Ganska mycket mandelmassa med kanel på, men bara ett rätt tunt lager grädde. Då blir det som bäst ;)

    SvaraRadera
  3. jo, jag tyckte också att det var lite för lite mjölk idag... jag kryddar mjölken med lite farinsocker och kardemumma.

    SvaraRadera
  4. Vilken bra tradition! Varje tisdag fram till påsk. Det låter alldeles lagom många! :-D

    SvaraRadera