tisdag 3 januari 2012

Kontraster

Idag för fem år sedan hade jag den här utsikten från gödselstacken.
Nyårslöftena var
-mer hundtid
-hålla bättre kontakt med vänner och bekanta.

Jag är rätt säker på att jag inte lyckades med någon av de sakerna även om jag och Lurvig gick någon hundkurs där på våren. Å andra sidan infriade jag de löftena med besked året efter, då jag flyttade till Örebro :)

Idag för fem år sedan skrev jag också om de långa arbetsdagarna till följd av ledigheten mellan jul och nyår. Det är verkligen en kontrast mot i år. Aldrig någonsin tidigare kan jag minnas att jag varit så mycket ledig som just nu. Den här sista delkursen på universitetet, som skulle ta så mycket tid och vara så viktig... ja jag vet inte, men idag var det näst sista seminariet. Nästa vecka är det sista. Ett examinerande. Med uppgiften att inleda och leda en diskussion i tio minuter.
Tio minuter?!
Det känns mest som poängutfyllnad. Och leder till att jag kan syssla med lite vad jag vill på dagarna. Det är en konstig erfarenhet. Både stressande och angenäm.
Vi kan kalla det... uppladdning.

I morgon är det efit.

2 kommentarer:

  1. Passa på och njut av ledigtiden nu innan jobbet börjar :-D

    SvaraRadera
  2. Kattalena; Ja, jag försöker göra det. För fullt. Just nu känns det som en evighet, men mot slutet av nästa vecka kommer jag att undra var tiden tog vägen :)

    SvaraRadera