söndag 29 januari 2012

Helgen

Helgen har bestått av
Mysfrukostar
Tulpaner
Fika på café Wasa med sambon och fröken L
Planering
Läsning
Kattbus
Chipper i klädskåpet
Marknad två dagar i rad -och där shopping av pussel
En massa pusslande
Första tusenbitarspusslet klart...
Fröken L som vi inte sett så värst mycket. Hon har mest varit ute med kompisar. Och det är förstås kul att hon hittat kompisar här med. Gått på stan. Och (tidig) kvällsbio sådär så att en annan tittat på klockan och räknat sekunder och lyssnat efter porten och steg i trappuppgången. (När blev hon sådär stor??? (och när blev jag så hönsig?))
Ännu mera pusslande. Andra tusenbitarspusslet påbörjat. Notera att vi burit ner ett bord från vinden och skapat ett litet pusselhörn i vardagsrummet. Bor man litet gäller det att vara kreativ :)
Promenerande
Bakning
Filmtittande
Visit av Erika
med en massa prat
Kattmys
Ungefär så

Och nu är det söndagskväll
på gränsen till natt faktiskt
Fröken L har återvänt hem med bussen
Sambon pusslar
Spotify
Tända ljus
Precis så.

3 kommentarer:

 1. Vad mysigt med pussel! Jag borde lägga ut ett också. Det är så kul ju! Och hur söt är inte Chipper i klädskåpet då? Hehe. Fikabakelsen ser inte helt fel ut den heller... Verkar ha varit en himla mysig helg.
  och Fröken L ser ut att ha blivit väldigt stor! Så fort det går :-).

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att se att ni också gillar pussel! :-) Vi har just lagt vårt vinter-jul-pussel klart och nu vill jag börja på ett nytt igen.

  Måste fråga....är det en sån där smart pusselmatta ni har där som man rullar ihop? Skulle vi behöva också. Nu ligger pusslet framme hela tiden på ett bord i vårt bibliotek men man måste ju alltid lägga över något så att katterna inte kliver runt i bitarna. ;-)

  Vad mysigt att fröken L kom och hälsade på igen!

  SvaraRadera
 3. Kattalena; Chipper är hopplös när det gäller klädskåp och garderober. Man får alltid kika att hon är framme innan man går hemifrån. Annars är risken stor att man stängt in henne någonstans...

  Lisbeth; Ja, det är en pusselmatta, fast vi har den där bara ifall att vi skulle behöva flytta på/ta bort pusslet. Tanken från början var att rulla ut den bara när vi skulle pussla, men då blev det liksom aldrig av. Nu har vi burit ner det här bordet och på nätterna eller när vi inte är hemma lägger vi över en filt. Annars hade vi förmodligen haft pusselbitar överallt. Både för att kattdamerna gärna vandrar runt bland bitarna och för att de tycker att det är ett bord alldeles fullt med små leksaker :)

  SvaraRadera