tisdag 1 november 2011

Någon sorts bildlös rapport

Tjo, nu kör vi igen. När man har haft så där hög feber, då känns det nästan som att ha fått livet tillbaka när den sjunker till nästan det normala och inte smyger uppåt några komma-hack förrän framåt kvällskvisten. Idag har det blivit både universitet och en liten sväng på förskolan.
Grupphandledning, som väl kanske gick lite sådär. Dels för att jag legat sjuk och inte alls riktigt hade koll på vad det var som sambon skickat in... och dels för att vår handledare fortfarande lät lite tveksam över formuleringen på vårt syfte. Lite trösterikt är det ändå att komma till universitetet, för hur efter och hur förvirrade jag än upplever att vi är, tycks det som om alla andra mitt i c-uppsatsskrivandet är minst lika efter och förvirrade. Med andra ord är vi kanske egentligen rätt i fas?

Hur som har dagen handlat lite om att hålla sig glad och på benen. Och inte en enda bild har blivit tagen. Nu hoppas jag på fortsatt god kurering under natten så att morgondagen inte kräver fullt så stora ansträngningar. Då väntar två intervjuer till uppsatsen -intressant som bara den!

Nu sängen och Karlavagnen. Ikväll är ordet fritt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar