onsdag 16 november 2011

I drömmen

I natt har jag drömt en väldig massa konstigheter. Inget läskigt eller så... bara konstigt. Jag har till exempel luskammat sambons hår. Eller hår är väl att ta i, ni som sett bilder av honom vet att han inte har särskilt mycket av den varan... men det ytterst lilla som finns, det är i allafall luskammat...  i min dröm. Jag minns dock inte om jag hittade någon lus...

Vidare har jag drömt något eventuellt ännu mer långsökt. På ridskolan i Karlskoga fanns en instruktör som hette Äva-Lena. Hon slutade flera år innan jag flyttade hemifrån. Men i natt har jag mockat hennes hästs (den hästen hon hade på den tiden) box... efter klockan halv sex på kvällen. På ridskolan i Karlskoga.

1) Varför luskammade jag sambons icke-existerande hår?
2) Varför drömde jag om en gammal ridinstruktör som jag visserligen tyckte väldigt mycket om, men som jag verkligen inte tänkt på på vääääldigt länge.
3) Varför har jag glömt allt runt omkring när jag så tydligt minns det exakta klockslaget?

Det kan man undra.
Och trädet på bilden har inget alls med saken att göra. Det står här alldeles utanför oss och har förmodligen inte ett blad kvar efter denna natts frost (det är fortfarande frost ute fast klockan är kvart i tio!).

2 kommentarer:

  1. Hahaha roligt! Älskar att försöka tyda sånt där.

    SvaraRadera
  2. Malin; Haha, ja visst är det kul! Så himla konstigt att man kan drömma sådär :)

    SvaraRadera