onsdag 9 november 2011

Avbrott

När man, bortsett från ett tandläkarbesök och ett kort kort besök av Mathias (gudbarnets far som väl hade insett att ska man träffa oss nu får man helt sonika åka hit och plinga på dörren, att avtala tid går inte) inte har gjort annat än sysslat med denna c-uppsats, då kan man när sista intervjun är transkriberad, slå ihop datorerna och klä på sig ytterkläderna. Sen kan man hand i hand med fingervantsförsedda händer, knata upp på stan, med bara nååågra stopp för fotografering av höst eller vackra speglingar. Här nedan syns huset där Nerikes Allehanda håller till.
 Så kan man hamna på konditori Vasa, som är vårt favorithak. Där är så himla trevlig personal! Och vi beställde varsin hallonbakelse och satt vid ett bord långt in och pratade om allt mellan himmel och jord, men inte c-uppsatsen (okej, jo, lite. vi diskuterade huruvida vi var fenomenologer eller fenomenografer. det börjar bli dags att komma fram till det nu).
Ett sånt himlans trevligt avbrott!
Resten av kvällen ägnades åt... just det, skrivande.
Och just precis nu sitter sambon mitt emot och läser om kvalitativa analyser.
Så är det.
Och det är rätt bra faktiskt!

2 kommentarer:

  1. Det verkar supermys att plugga båda två! Vilken trevlig paus! Vacker bild på huset!

    SvaraRadera
  2. Kattalena; Ja, men det är det. Alldeles säkert kommer jag att sakna det här sen (och sambon vill inget hellre än att vara klar nu och helst igår ;).

    SvaraRadera