tisdag 4 oktober 2011

Ungefär så en tisdag

När jag var färdigjobbad for vi till universitetet och lämnade in examinationsuppgiften. Det kändes ungefär hur bra som helst. Universitetet är stort, men vi har tillbringat absolut mest til i A-huset, Forum.
 Uppgiften skulle lämnas i vår seminarieledares fack på tredje våningen. Här sitter de, personalen. Kontor på båda sidor. Så långt ifrån den verklighet de både forskar och undervisar om...
(och då ska det ändå sägas att jag trivs väldigt bra på universitet)
 Och utsikten är prima, alldeles särskilt nu på hösten. Här på tredje våningen är alla bord upptagna av studenter med datorer, kaffemuggar, böcker och anteckningsblock.
Efter att ha lämnat in uppgiften for vi vidare till Marieberg. Shoppade en skarvsladd till lampan i sovrumsfönstret och en vinterjacka till mig. Egentligen är jag främst i behov av en höstjacka, men så råkade den här jackan ha ett väldigt nedsatt pris... Så nu har jag en vinterjacka till kalla förskoledagar.
 Och som på beställning, nu när jag i morgon ska vara helt ledig, har den där förkylningen som legat latent i flera dagar smugit sig på. Det gör inget, den kunde knappt ha timat bättre!

2 kommentarer:

  1. ursnygg jacka ..., jag är på jakt efter nånting i den stilen, fast det är klart, jag har ju min anorak ,-)

    SvaraRadera
  2. Elisabet; Jag var inte riktigt på jakt efter en sådan än, men så var det nästan halva priset och då var det förstås bäst att passa på :)

    SvaraRadera