måndag 10 oktober 2011

Misslyckade bilder

Kattdamerna fastnar på bild i stort sett varje dag... Men de allra flesta bilder blir alldeles misslyckade och rensas bort. Det här är till exempel ingen ovanlighet -en suddig halv katt :)
(och ja, jag inser att vi hade precis samma påslakan förra gången det var en bild från katterna i sängen. det är inte de enda vi äger, även om man skulle kunna tro det)

10 kommentarer:

 1. Ja, det är därför jag aldrig har bilder på mig själv .., ni skulle tänka: va? har hon bara dom ...?

  SvaraRadera
 2. Elisabet; Haha, sådär brukar sambon säga :D

  SvaraRadera
 3. Jag gillar bilden! Allt måste inte vara skarpt... eller vara med... :-)

  SvaraRadera
 4. Mian; Nä, det är sant. Fast minst 75% av mina bilder är på en katt på väg in, eller ännu oftare på väg ut, ur bilden :)

  SvaraRadera
 5. Så Söta ! Jagar hon fåren ? ;)

  SvaraRadera
 6. Ja hövva va myckt skräpbilder som finns i datorn. Jag tänker ofta att jag borde avsätta tid för att radera alla hundratals skräpkassa bilder. Men det tar ju sån tiiiid... Eller göra som du, dvs radera de sämre med en gång... Någon dag med sämre väder kanske? :) Kattfröknarna är iallafall söta!

  SvaraRadera
 7. Hehe, det är de lakanen som jag tycker är så fina!!!
  Jag gillar de där lite halvsuddiga bilderna, blir lite action i bilden! :-)

  SvaraRadera
 8. Miss Piggy; Haha, ja det skulle man kunna tro. Fast i själva verket är det ett vanligt grått snöre som är fantastiskt kul att jaga :)

  Emma; Haha, ja, de allra sämsta ryker bums... men alla halvdåliga blir liggande...

  Kattalena; :D Fast det skulle onekligen känts bättre om vi inte hade samma lakan varje gång jag fotograferar vår säng ;)

  SvaraRadera
 9. Johan; Tanken var väl att få med hela katterna när de busade... men det blev mest sådana här bilder. En halv katt på väg in i eller ut ur bilden :)

  SvaraRadera