tisdag 23 augusti 2011

Tjo from Londonstaden

Nope, att stoppa in bilder gick inget vidare, men skriva lite pa datorn i lobbyn funkar prima. Bara en pund -fast tangentbordet ser allt bra knepigt ut. Jag hittar inte alls knapparna :)

Vi bor i allafall pa ett himla trevligt hotell i Kensington och turistar allt vad vi kan. Dag ett tackte vi upp i stort sett hela tursistbussens tur till fots. Promenad genom Hyde Park bort till Big Ben, ner till Lambeth bridge och sedan vidare genom kvarteren upp till London bridge sa att vi kunde se Tower bridge. Det blir en ganska bra tripp... tunnelbana tillbaka.

Igar blev det museum i stort sett hela dagen... och lite promenerande i fina kvarter. Och en Harrods-kortis. (Brr, vilken hemsk plats).
Idag vaknade vi skapligt stela i kroppen av allt promenerande. Och det regnar massor. Perfekt dag att fara med tunnelbana till Madame Tussau och musikalen sedan.

I morgon eftermiddag flyger vi hem.
Japp, nu vet ni. Hur bra vi har det :)
Och se vad bra jag lyckats undvika de sista tecknen i det svenska alfabetet!  Bara ett par ord fel.

4 kommentarer:

 1. Heja dig! Då sitter du nog på samma stol som jag själv satt där nere i lobbyn ,-)

  Vid datorn.

  SvaraRadera
 2. Haha, läste faktiskt de svenska tecknen automatiskt trots att de inte fanns där.. hjärnan kan vara bra fantastisk ibland. Låter som om ni har det toppen! Hoppas att musikalen är bra. :)

  SvaraRadera
 3. Låter underbart, har själv länge velat besöka London men hamnar av nån anledning alltid i Paris ;-)
  Nu dröjer det nog innan vi kan åka på nån längre tur.

  Hoppas hemresan går bra!

  SvaraRadera
 4. Jag är AVUNDSJUK!!!
  London är en fantastisk stad.

  SvaraRadera