lördag 30 juli 2011

Kattbus

Det blir varken ensamt eller långtråkigt med kissekatterna. Allra mest energi har Chatter, som går upp med mig när jag kliver upp för en tvättstugemorgon.
Efter första tvättstugefixet slår jag på P4 och öppnar datorn för bloggläsning. Under tiden hinner Chatter leta upp sin boll, undersöka skorna på skohyllan, ta en span ut från högtalaren i fönstret, besöka mitt knä i omgångar, försöka knata över tangentbordet, hoppa ner i vår pappersinsamling och här har hon alldeles precis hittat en påsförslutare som låg kvarglömd på bänken :)


Nu är det dags att göra lite scones.
Tvättstugefix på förmiddagen
Ring så spelar vi...
...och sedan melodikrysset
Och därefter bär det av upp i skogarna för blåbärsjakt och grillat i eftermiddag.

Så ser planerna ut.
Sista lördagen i juli (hjälparns, går inte sommaren alldeles rasande fort?!!)

2 kommentarer:

  1. Joo - sommaren går alldeles för fort. Nu börjar det bli snudd på panik eftersom semestern är slut. På måndag skall jag sitta inlåst i kontorslandskap precis hela dagarna. Vidrigt...

    SvaraRadera
  2. Mian; Usch, då tycker jag att dagis låter betydligt mycket roligare. Sambon sa igår att han inte har en aning om vad det är för väder på dagarna när han jobbar. Han jobbar extra på lager och har inte ens fönster att se ut genom. Vilken mardröm, tänker jag! (fast han tjänar nästan dubbelt så mycket som jag ;)

    SvaraRadera