torsdag 30 juni 2011

Från mobilen

Provar att göra som alla andra och skriver ett inlägg direkt på mobilen. Från sängen faktiskt. Det tycks gå ganska fint men känns lite konstigt. Helt teknisk är jag bestämt inte heller. Inte för mitt liv kan jag begripa hur jag ska få in bilden jag alldeles nyss på kattdamerna. Det får bli en annan dag...d

5 kommentarer:

 1. Det är bara att maila in bild/bilder, men det går inte att få in bild i ett redan publicerat inlägg (tror jag...).

  SvaraRadera
 2. Jag kan inte minnas att vi badade alls när jag bodde i Örebro, trots att första sommaren där var den varmaste de hade haft där på 200 år. Men vi promenerade ofta i Ånnabodatrakten - det var på den tiden jag fick med mig honom på promenader.

  SvaraRadera
 3. Mian; Maila? Men jag tänkte att jag skulle kunna hämta dem sådär som vanligt... Och det gick inte. Får undersöka maileriet närmare idag.

  Bloggblad; Det finns ett trevligt bad i Ånnaboda och ett vid Ässundet. Båda är närmare två mil härifrån. Sedan finns det även två små anlagda bad i Örebro men de har varit stängda de senaste åren pga otjänligt vatten.

  SvaraRadera
 4. Har aldrig provat att blogga från mobilen. Man skulle kanske prova...

  fortsätt njut av sommaren nu. Just idag är det blött igen. Regnet kunde inte hålla sig borta.
  Kram Synnöve.

  SvaraRadera
 5. mossfolk: du hittar den e-post som du som du kan maila in dina inlägg och bilder till via inställningar - publicering.

  SvaraRadera