torsdag 9 juni 2011

En minuts bus

Alldeles salig blir Chatterkatten över den nya leksaken. Före operationen var det Chipper som bossade över leksakerna medan Chatter drog sig undan.
Men Chatter blev super(över)social under sin trattid... och de senaste dagarna är det sannerligen hon som varit den som tagit för sig här hemma.
I fullaste fart har hon rusat efter denna mus nu på förmiddagen. Efter nästan 30 minuter plockade jag fram kameran... och än är det liv i katten (i musen också kan man tro).

6 kommentarer:

 1. Här finns också en sån mus, men det är ingen av dem - möjligen pElle någon enstaka gång - som bryr sig om den ,-)

  SvaraRadera
 2. Elisabet; Ja men pElle och Sigge har ju riktiga möss att jaga på. Chipper sitter ibland i fönstret och fäktar efter fåglarna som flyger förbi. Men när det väl kom en liten sparv och satte sig på balkongräcket (vi hade balkongdörren öppen och bara gallret för) då backade hon långt in i rummet och såg förfärligt misstänksam ut :)

  SvaraRadera
 3. Det är andra gången idag jag har skrattat högt, vilken underbar liten film!

  SvaraRadera
 4. Christina; Det var ganska underhålland att titta på. Oj vilket sjå hon hade med denna vilda mus som bara slet sig hela tiden ;)

  SvaraRadera
 5. Härligt!
  Jag köpte precis likadana små möss till Elvira och Robban. Lika poppis där kan jag meddela. :-)

  SvaraRadera
 6. Ulrika; Hon har inte alls varit särskilt intresserad av leksaker annars, men den här är lite mindre än de andra mössen vi har och mer kontrollerbar än bollarna.
  När hussen kom hem igår sprang hon och hämtade den och lade den stolt hos honom i soffan :)

  SvaraRadera