torsdag 26 maj 2011

Tjatter-Chatter

Chatter har vaknat till liv. Hon är piggare. Mycket piggare. Och hon fick ju från början heta Chatter för att hon pratar mycket. Just nu pratar hon om möjligt ännu mer än vanligt. Jag tror att hon gör idoga försök att övertala oss att ta av den där dumma tratten...
(nu behövs en viss volym för att höra att hon pratar)


Och Chipper är sur som ättika. På Chatter som vill vara nära men har en stor tratt som hon kör runt med utan att ha koll.
Och på oss som kommer med örondroppar morgon och kväll.
Jaja.

Själv ska jag skriva PM.
Ute skiner solen.

2 kommentarer:

  1. Kul, jag har aldrig hört en katt prata, däremot pratade min brorsas hund när vi hade varit hundvakt en vecka. Jag höll på att dö av skratt, det lät som om den berättade och skvallrade om precis allt som hänt. Stod på bakbenen med tassarna mot husse axlar och la huvudet på sned och pratade länge och intensivt.

    (Jobbigt det där med grannar som bråkar! När vi bodde i Brickebacken lät det ibland som om de kastade möbler på varandra, jag var livrädd...)

    SvaraRadera
  2. Chatter pratar hela tiden nu när hon har tratten. Vi var lite ängsliga att hon skulle hålla låda hela natten, men så fort vi gått och lagt oss blir hon tyst.
    Och det båda dundrar och gapas från grannarna under lite då och då. Jag är lika fascinerad varje gångjag ser dem komma tillsammans dagen efter.

    SvaraRadera