söndag 15 maj 2011

Sovmorgon

Den röda katten tycker att det är helt okej att fröken L ligger och sover bakom fåtöljen i vardagsrummet.

Idag har vi ingenting inplanerat.
Jag borde läsa lite...
Sambon spelar golf och for före klockan åtta.
och fröken L, som var uppe med mig och såg på schlagerna igår, får sova så länge hon vill.
Det innebär inte uppstigning före tio, har jag precis insett.

Scones bakade.
Båda katterna sover.
Bara så och inget mer.

8 kommentarer:

 1. Lindalotta; Ja, de hade det rätt bra båda två tror jag :)

  SvaraRadera
 2. Det ser jättemysigt ut. :)
  Nästan så jag vill skaffa katt bara för alla fina bilder du lägger upp. ;)

  SvaraRadera
 3. De la realidad; Du kan ju också bli jourhem! Katthemmet står för veterinärkostnaderna, du står för mat och sand... och räddar en kisse eller två :)

  SvaraRadera
 4. Och vill ni inte behålla den röda underbara .., så anmäler jag mig ,-)

  SvaraRadera
 5. Elisabet; Jag är lite kluven. För det första vill de nog bo ihop, men jag kan allt tänka mig båda två... däremot känner jag mig inte alls helt övertygad om det här med att hålla katter bara inomhus... och vi bor ju mitt i stan, i liten lägenhet på tredje våningen. Å andra sidan är de, vad jag vet, vana vid att vara innekatter. Men apselut, var alternativet ett gult hus i halland skulle jag inte tveka att släppa iväg dem ;)

  SvaraRadera
 6. Så mysigt det ser ut det där :))

  Katter som varit innekatter hela sitt liv tar ingen skada av att vara innekatter. Köp sele och gå promenader med dom. Det gjorde jag med mina katter. Gick hur bra som helst. Förutom att jag vart idiotförklarad för att jag hade katt i sele.
  Men heller det och jag vet att mina katter överlever sin utevistelse och inte blir ihjälkörda, tagna av räv eller fastnar i fällor som okunniga människor gillrar för att de inte gillar katter som går lösa.

  Ha nu en skön måndag i gula huset.
  Kram Synnöve.

  SvaraRadera
 7. Synne; Nä, jag vet. Det kommer ett inlägg om innekatter någon dag. Massor talar för en innekatt, men jag kan ändå tycka att det känns lite hårt att se lillkatten galoppera mellan rummen för att göra av med all energi och den röda katten sitter i fönstret och följer längtansfullt fåglarna med blicken. Och så fort man öppnar balkong- eller ytterdörren kommer de rusande.

  SvaraRadera