måndag 2 maj 2011

Note to myself:

Dammsug hela lägenheten noga innan kontaktpersonen kommer nästa gång.

Hon har både krupit under vår säng och kikat under soffan -vår lilla lilla katt var inte så förtjust i behandlingen...

...som dock var nödvändig. Massvis med snusk är utrensat ur öronen. Nu har de fått skabbmedel och är avmaskade. Innan det blir kastrering och märkning med sövning ska Chatter få äta upp sig lite. Hon är verkligen liten.

Vi fick också veta att de här katterna skulle ha avlivats före påsk om vi inte funnits, så nu känns det extra extra bra.
Och vår kontaktperson lovprisade missarna för att de var så fina och himla trevliga. Tyvärr innebär det att de kanske inte blir kvar här mer än ett par månader...

Bilder? Nä, det har jag inte hunnit ta några.

3 kommentarer:

 1. Åh vilken fantastisk tur att ni kunde ta hand om dem!! Sötnosarna! :-)

  SvaraRadera
 2. Oj, tur att ni fans. Men jag som trodde att de skulle få bo kvar hos er om allt gick bra. Pontus hälsar att han tränar mycket på att klappa på katter i sin bok (Totte och Kisse) så säg till när de är redo för en liten kille så kommer vi gärna och hälsar på!

  //Elin

  SvaraRadera
 3. Tankevågor; Ja, de är så himla fina. Jag är superglad att de hamnade här!

  Elin; Enligt förra ägaren är de vana vid barn, men som vi sa till familjen R finns ju inga garantier. Båda två är i allafall jättesnälla och Chipper är dessutom jättesocial och vill med allra största sannolikhet bli klappad av en liten Pontus. (Hon fäller dock, vi förbrukar klädrollers igen :)

  SvaraRadera