söndag 1 maj 2011

Bara sådär.

Efter att av okänd anledning ha legat och tryckt längst in under soffan hela dagen, inte visat sig alls sedan vi gick och lade oss igår...och börjat göra hon som är jourmatte lite ängslig och fundersam... kom Chatter runt halv tre utspatserandes som om absolut ingenting hänt.
Hoppade upp i fönstret och kikade på fåglarna några minuter...
...för att därefter vigt ta sig upp på vårt vitrinskåp där hon nu ligger och sooover.
Det tar bestämt på en liten katt att flytta såhär.
Alldeles speciellt när man är lite tillbakadragen och dessutom har öronen fulla med kli. Jag ser fram emot i morgonkväll när vår kontakperson ska komma på visit med skabbmedel -som jourhem ska allt gå genom kontaktpersonen.

Idag har vi en soft dag.
I morgon drar vi igång i ganska många knyck igen.
Ganska.

4 kommentarer:

 1. Lilla kissen .., vad ska hon ha varit med om i sitt liv ..., och vilken omställning för henne att nu komma till helt nya människor!

  Det blir säkert bra.

  SvaraRadera
 2. Bättre hem hade hon nog inte kunnat komma till. Är det svårt att ställa om från lydig hund till självbestämmande katter?

  SvaraRadera
 3. Nämen - nu hänger jag inte med i svöngarna. Har ni blivit med katt?
  Så fin hon var :-)

  SvaraRadera
 4. Elisabet; Nja, hon har faktiskt inte varit med om så förfärligt mycket i sitt liv utan haft det ganska bra innan hon kom till oss. Bodde hos en klok matte som så småningom ringde katthemmet när pengarna inte räckte till att ta hand om dem ordentligt.

  Bloggblad; Åh, det går inte ens att jämföra hund med katt tycker jag. Så jätteolika. Mer mys, men mindre träning och inget promenadsällskap...

  Christina; Vi har blivit jourhem åt katthemmet och har fått hit två kattdamer :)

  SvaraRadera