måndag 7 mars 2011

Bildutmaning

 
Dag 19: En bild på en plats som du tycker mycket om.
Skogen! Jag är väldigt förtjust i skogen. Inga långvandringar utan kortare turer med tid att se, höra, fika och fotografera. Att Lurvig också är väldigt förtjust i skogen är naturligtvis en stor bonus :)

9 kommentarer:

 1. Nej, det är inte lurvig på bilden. Men jag gillar i och för sig skogen jag med, även om jag inte hoppar oh skuttar riktigt lika mycket som Lurvig gör när matte släpper oss...fel...honom lös.

  // Sambon

  SvaraRadera
 2. Läser ikapp här lite .,. lyssnar till herr Koltrast och blir salig.

  Har han kommit till Halland, tro?

  I morse märkte vi tydligt skillnaden mellan Dalarna och Stensjö .., här kvittrades det hejvilt vid halvåtta .. men ingen koltrast som jag hörde.

  SvaraRadera
 3. Jag har så många fina barndomsminnen från skogen. På den ö som jag växte upp på fanns en spännande skog som vi barn alltid lekte i.
  En tjärn som var som i en saga fanns i skogen. På den fick jag lära mig att åka skridskor när jag var liten. Den frös alltid före havsisen.

  SvaraRadera
 4. Elisabet; Är han här och sjunger måste han väl garanterat vara i Halland? Jag var allt rätt salig jag med, den där morgonen :)

  Londongirl; Jag hade ingen aning om att du vuxit upp på en ö.

  Ja, jag är väldigt förtjust i skogen. Det är lite som en annan värld :)

  SvaraRadera
 5. Om du gillar skogen skulle du trivas i jämtland och härjedalen. Här finns myyyyycket skog. Jag älskar också skogen, men blir något begränsad av min björnrädsla, och det faktum att det finns mycket björn här.

  SvaraRadera
 6. Emma; Ja, jämtland och härjedalen är fint. Vi har det dock också ganska bra med bergslagen så nära. Vilda djur oavsett björn, varg, orm eller något annat är jag inte alls rädd för för egen del. Däremot har jag det ofta i åtanke om Lurvig springer lös. Orm framförallt...

  SvaraRadera
 7. Åh, så vackert... skulle nästa kunna vara taget vid Ågelsjön i Kolmårdsskogen.

  SvaraRadera
 8. Det ser helt underbart ut på bilden. Väldigt vackert!

  SvaraRadera
 9. Bloggblad; Där har jag aldrig varit, men uppe i Kilsbergen finns många vackra ställen :)

  Kattalena; Det var underbart. Jag älskar att gå i skogen sådär!

  SvaraRadera