onsdag 1 december 2010

Mest ingenting

Orkidéerna som inte passar till några av julgardinerna vägrar att ge upp. I det ganska kalla sovrumsfönstret blommar de fortfarande som vore det högsommar...

Just nu är det... inte hektiskt, men ganska fullt upp. Massor med matteplugg, både inför nästa veckas tenta och inför examinationsuppgift två. Och så har jag haft turen att få vicka lite på dagis med.
När jag kom hem igår hade bästa sambon storhandlat, gått långpromenad med Lurvig, lagat mat och badat hund. Jag har det rätt bra :)

Och ute är det kallt kallt. -16 grader visade termometern i stan och utanför stan sjönk temperaturen med ytterligare fyra grader. Bilen protesterade lite trött och ska i morgon föräras ett nytt batteri. Då blir den förhoppningsvis gladare igen.
Själv tycker jag att det är ett fantastiskt vackert vinterväder -så länge man är rätt klädd.

Nu: Mys i soffan och en kopp chai-te.
Det är helt okej. Faktistk.

2 kommentarer:

  1. Apropå orkidéer .., pv har en som stått uppe på ett skåp här i datorrummet och flera gånger har jag varit på väg att kasta den. Den är väl tre, fyra år gammal, minst.

    Idag upptäckte jag att där finns knoppar ....,-)

    SvaraRadera
  2. Den gula på bilden kommer om och om igen. De rosa valde fröken L ut tidigt i somras, då i full blom. Jag trodde kanske att de skulle ha blommat över när julgardinerna skulle upp...

    SvaraRadera