fredag 12 november 2010

Slaskväder

Sådant här väder gillar inte Lurvig!
Han går så långt efter som koppellängden tillåter och så fort det kommer en sidoväg försöker han vända hemåt på den. Nä, sådana här dagar ska man ligga hemma och sova!
Grått, slaskigt, jätteblött. Jag håller kanske inte riktigt med honom om sova-biten, men så värst kul är det inte att promenera idag. Faktiskt.
Vi håller oss inne, räknar matte och satsar på hög mysfaktor i stället.
Och i kväll kommer fröken L :)

6 kommentarer:

 1. Gullig antislask hund! Klockren bild på Lurvig under sängahalmen! Han är typ som en engelsk lite äldre, vänlig herre i tweedkavaj, röd näsa och psoriasis som måste sätta på sig sina pampuscher, eller vad det heter, för att inte föstöra skorna under promenaden. Självklart med en käpp i högsta hugg också... ~gullig Lurvig~
  Ha en fin helg! /Emma

  SvaraRadera
 2. Självklart med en artig "queens english accent" också...

  SvaraRadera
 3. Det finns fler som inte tycker om slaskväder. pElle vägrar att gå ut .. han klöste mig rejält på handen när jag - med våld - puttade ut honom genom dörren ,.-)

  SvaraRadera
 4. Emma; Hahaha! Nu gör du som jag :) Fast den där accenten... nja, han är nog lite mer... bufflig i sitt tal. Lite mörkare och med en del öh, fast inte stöddigt utan tveksamt... och väldigt nallebrumsmörkt.

  Elisabet; Ja, jag kan då förstå pElle precis, bli uttvingad på det där viset ;)
  Lurvig hänger med... om än väääldigt motvilligt.

  SvaraRadera
 5. Fin Lurvig-bild!
  Det ser ut att bli slaskigt i morgon också, åtminstone här hos oss. Trist...

  Alice är precis som Lurvig, hon vill definitivt inte gå ut om det är uselt väder. Hon tvärvägrar och blir riktigt "terrier-envis".

  SvaraRadera
 6. Mian; Här är minst lika slaskigt idag. Jag funderar på om han kanske blir lite gladare av att få slaska runt lös i skogen... Sedan funderar jag vidare på om matten vill slaska runt i skogen... :)

  SvaraRadera