tisdag 12 oktober 2010

Tisdag förmiddag

Jag brukar tycka att när vi har eftermiddag på universitetet blir ingenting gjort på förmiddagen. Likadant var det tidigare när jag jobbade eftermiddag. Men idag har vi fixat.
Bilvård blev det. Nya lampor till helljusen, spolarvätska som ska klara vintern och en heltäckande rock fick Saaben. Nu bor den på sin plats igen efter att under nästan en vecka varit parkerad på gatan, där det inte finns träd med kajor som ordnar fågelskitsfloder. Bara vinterdäck kvar att ta tag i...
 Ringde för tidsbokning hos veterinären också, men fick komma på snabbvisit direkt. Mest för att jag inte riktigt visste om jag behövde ett besök eller en telefontid. Det är ju dags att diskutera fortsatt behandling med Atopican, men jag undrade samtidigt om det kunde vara medicinen som orsakade hans vedervärdiga andedräkt eller om han hade något i munnen som jag missat.
Hos veterinären hittade de inte heller något i munnen, annat än den tandsten jag redan uppmärksammat. Slutsatsen blev att han förmodligen har en obalans på pH-värdet i magen. I morgon ska vår veterinär ringa :)

Väl hemma blev det brunch. Det äter vi aldrig annars, men idag passade det ju bra.
Sol från klarblå himmel, men den får Lurvig njuta av för oss alla tre.
Nu bär det av till dagmatte och universitet.
Solong!

1 kommentar:

  1. Vad smart med täcke till bilen! Och ser väldigt mumsigt ut med brunch! Hoppas ni får en bra dag på universitetet :-)

    SvaraRadera